A Gutenberg Kiadó gondozásában jelent meg Kovács András Ferenc verseskötete, a Sebő együttes lemezével.  A kötetet Kürti Andrea illusztrálta.

A Manó Könyvek kiadásában Baár Tünde és Bakos Barbara Buda és Vince sorozata folytatódik. Az iskolai történetek kedvelői újabb részleteket ismerhetnek meg a Mindig igazam van! című kötetből.

A Naphegy Kiadó jelentette meg ezt a küllemében gyönyörű kiadványt Maros Krisztina illusztrációival. A valós tényeken alapuló történetet Kertész Edina írta.

A Kolibri Kiadó Klasszikusok sorozatában egy újabb izgalmas kötet jelent meg a Torzonborz trilógia szerzőjétől. Aki ismeri a szerző könyveit, ebben sem fog csalódni!

A tavalyi nagy sikerű Lázadó lányok sorozat ihlette a 25 magyar nő történetét. A névsor már garancia arra, hogy csak jó lehet a könyv: ismert alkotók és tehetséges illusztrátorok közös munkájának eredménye!


A Cerkabella kiadó Macskamuzsikája újabb része egy klassz sorozatnak, amellyel az olvasást kívánja a kiadó megszerettetni! A magyar esti meséket ovisknak és kisiskolásoknak is ajánljuk.

Marék Veronika kifogyhatatlan mesetárából került elő ez a kézirat, amelyhez Pásztohy Panka készített illusztrációkat. Kevesen ismerik olyan jól a gyerekeket, mint a szerzőnő, akinek könyvein egész nemzedék nőtt fel. A kötet a Pagony gondozásában jelent meg.

A Méhek című kiadvány gyönyörűségéről már a borító is árulkodik. A Manó Könyvek kiadó küldetését nagyra értékeljük, hogy elhozzák nekünk és lefordítják a legszebb külföldi könyveket.


Tóth Krisztina és Timkó Bíbor már összeszokott szerzőpáros. Murci kalandjait főleg a legkisebbek fogják szeretni. A könyv a Centrál kiadó gondozásában jelent meg.


A Cerkabella kiadó Tatu és Patu sorozata már meghódította a magyar gyerekeket, az új kötet is humoros, pont olyan, mint amit megszoktunk a finn szerzőpárostól. Ráadásul most a szerzők Budapesten dedikálják az újdonságot.