A megújuló Virányosi Közösségi Ház Játékos Virányos családi hétvégéjére kaptunk meghívást.

A remek programok között szeptember 15-én, 11-től 14 óráig várjuk a gyerekeket Szerkesszük együtt!-foglalkozásunkra.

Jöjjetek el, és hallgassátok meg Szalóki Ági koncertjét, Danny Bain meséjét, kucorodjatok be a Diafilmkuckóba, fejtsétek meg a szabadulószoba rejtélyét, próbáljátok ki a kerti játékokat, perdüljetek táncra, segítsetek Ti is a jótékonysági akciókban, és természetesen alkossátok meg saját Csodaceruza-lapszámotokat!

A belépés valamennyi programra díjtalan. Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!

A részletes program itt olvasható:

„Kétnapos családi rendezvényt tartunk az idén 30 éves Virányosi Közösségi Házban, ahová szeretettel várunk minden játékos kedvű érdeklődőt! A családi napon közkedvelt és új családi programjaink mutatkoznak be: koncert, zenés mesejáték, kézműves foglalkozások, diafilmkuckó, Kerekítő Tippentő, társasjátékok, sakk, kerti játékok, táncoktatás, szabaduló szoba, kiállítás. Hisszük, hogy közösségünk minden tagjának, kicsiknek és nagyoknak az életét könnyebbé teszi a játék, amelyre megannyi közös programon lesz majd lehetőség nálunk az évad során.

SZEPTEMBER 14. SZOMBAT
10.00 Kapunyitás
10.30 Diafilmkuckó
11.00 DANNY MESÉL: Szaszuma és a szél
Szaszuma, az apját óvó és bátor lány útnak indul hárompúpú puputevéjén, hogy megtalálja a sivatagból érkező vad szelek forrását, melyek tönkreteszik falujuk termését. A lány, hallgatva puputevéjének ütemes baktatását, többször is bebizonyítja rátermettségét, megszabadítja faluját a szelektől, és még varázslattal is megsegíti öregapját. És a mese végén a gyerekek a puputeve táncát is megtanulhatják a mesélőtől.
11.00 Újrahasznos kézműveskedés az Európalánta Egyesülettel
13.00 „Én táncolnék veled!” – szenior örömtánc nagyszülők és unokák részére Drimál Andreával
16.00 Modern tradíció – A FoltModern Klub kiállításának megnyitója

SZEPTEMBER 15. VASÁRNAP
10.30 Kerekítő Tippentő Cseke-Marosi Eszterrel
11.00 SZALÓKI ÁGI családi koncertje
11.00 – 14.00 Szerkesszük együtt a Csodaceruzát!
A Csodaceruza gyereklap szerkesztősége szeretettel várja a gyerekeket, hogy újrahasznosított eszközök segítségével létrehozza mindenki a saját, egyedi Csodaceruza lapszámát.
Játék, ismeretterjesztés és kreativitás!
11.00-14.00 Vendégünk Rollinger Károly, a Virányosi Közösségi Ház sakk szakkörének vezetője.
13.00-13.30 “Én táncolnék veled!” – Klasszikus táncok tanulása Székely Attilával, a Harmónia Táncklub vezetőjével.

Mindkét napon 10.00-16.00 óráig társasjátékok, kerti játékok, sakk, diafilmek és gyermekkiadványok vására valamint tematikus szabadulószoba. (Ehhez előzetes regisztráció szükséges: a viranyosiszabaduloszoba@gmail.com e-mail címen vagy a +36 1 200 8713 telefonszámon.)

https://www.facebook.com/events/446133849445141/