1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 P1320362
Lévai Nóra: Cukorfelhő és cukorfa – A cukorfelhőből cukoreső esik, a cukorfán pedig mindig másfajta cukrok nőnek.
Szabó Kíra: Gumicukor-szívószál – A szörppel együtt magát a szívószálat is jóízűen elfogyaszthatjuk.
Danyi Nikoletta: Repülő vattacukor és repülő gumicukor – Hogy a szánkba repüljenek!
Vincze Kamilla: Ördögi fagyi – Ami nem engedi, hogy megnyalják. (Avagy a fordított Smart: „Csak a kezedben olvad, nem a szádban!!!”)
Czövek Antónia: A rágó, amit 10 méteresre lehet fújni és összetapasztja a szádat – Főleg a nagyszájú embereknek jó. Még a szörnyek is szeretik.
Czövek Mónika: Repülő süti – Vigyázat, elrepül! Édes és könnyű, hogyha beleharapsz, olyan, mint ha ott se lenne, de vigyázat! Ha nem figyelsz, kirepül a kezedből. Az angyalok is szeretik.
Márton Orsolya: Hat színű alma – A hat színű alma azért fantasztikus, mert először piros, és amikor újra beleharapsz kék lesz, sárga, rózsaszín, bordó, citromsárga, amíg el nem fogy.
Szepesi-Trenka Gréta: Cukorkönyv és olyan tévé, amiből édességek esnek ki.
Pásztor Petra, az egészséges cukorgyáros: Gyümölcsből egészséges édességet készítő gép – Felül berakjuk a gyümölcsöt, alul kijön a belőle készült cukor.
Oravecz Gergő 4 találmánya: Csoki számítógép, csokikép, csokiállat, amelyik mozog, rágó-szivárvány. Bármelyikből harapunk, újra visszanő a hiányzó része.
Őrsi Alexandra 6 találmánya: Pillangó csoki, Fagyi-ceruza – nyalogathatjuk írás közben, Fiatalító cukor, Egy egész ház, amiben minden babapiskótából van, Szivárványszínű kakaófolyó, Gumicukorfa.