MESEPERCEK – a Duna Televízió műsorai óvodásoknak
Traktor Tom
Angol mesesorozat
Március 22., hétfő, 18:35 Fociőrület
Március 27., szombat, 09:00 Az autómosás
Norvég népmesék
Magyar mesesorozat
Március 28., vasárnap, 06:40 Askeladden, aki túljárt a falánk troll eszén
Kicsi Maciusz király
Francia mesesorozat
Március 28., vasárnap, 07:20 A vadaspark
NÉZZÜK MEG – a Duna Televízió műsorai kisiskolásoknak
GYEREKKORI KÖNYVEINK – ALÍZ TÜKÖRORSZÁGBAN
Március 27., szombat 9:40
Francia animáció sorozat
Alice elkeseredik, amikor megtudja, hogy szülei elválnak, ráadásul apja új barátnőjét ki nem állhatja. Addig nézegeti magát szobája tükrében, míg egyszer csak bejut Tükörországba. Saját tükörképének ered a nyomába és varázslatos kalandokban lesz része. Találkozik beszélő virágokkal, megelevenedett kártyafigurákkal, mesés egyszarvúval és ez még csak a furcsaságok kezdete.
CSIPKERÓZSIKA
március 28., vasárnap 07:55
Orosz balettfilm
Grimm meséjének csodálatos balett-verziója ez az 1964-ben készült film. Pjotr Csajkovszkij zenéjére, a világhírű Kirov Balett táncosainak előadásában láthatják a gyerekek ezt a kedves, megható történetet.
NEKED IS SZÓL – a Duna Televízió műsorai kiskamaszoknak
KALANDO-ZOO A KIFUTÓK MÖGÖTT – ÁLLATKERTI KALANDTÚRA
Március 28., vasárnap 09:50
Ismeretterjesztő magazin
Az állatkert az a hely, amely mindenkit elvarázsol. Mind gyereket, mind felnőttet, mind férfit mind nőt. Ugyanúgy rácsodálkozik a hetvenéves nagymama, mint a négy éves unokája a zsiráfra, oroszlánra, vagy akár az ici-pici pókra. Órákat tud bolyongani és nézelődni nagy-nagy összhangban a Fővárosi Állat és Növénykert főútjain és zegzugos kis ösvényein. Ide kalauzoljuk Önöket egy eddig be nem mutatott oldalról. Megmutatjuk, milyen az állatok és gondozóik kapcsolata, segítünk az állatok körül, így részesévé tesszük a nézőket a mindennapok eseményeinek.