A Zsámbéki Színházi Bázison idén harmadszor kerül megrendezésre a Y.EAST fesztivál cseh, lengyel, magyar, szlovák és szerb fellépőkkel. Számos színházi előadás, koncertek, szakmai és kézműves workshopok, családi szórakozás és multikulti hangulat, amit három napba sűrítve kínálunk.
Érdemes tartósan beírni a Y.EAST fesztivált a nyári programtervbe, és 2018. június 21. és 24. között Zsámbékra jönni! Találkozz a kedvenc színészeiddel, zenészeiddel, focizzatok egy baráti mérkőzésen, nézzetek meg egy filmet a csillagos ég alatt, vagy bulizzátok át együtt az éjszakát.
Ők ott lesznek, és Te?
Családi és gyerekprogramok is lesznek

Milyen állatok élnek az erdőben? Melyiknek mi a különleges, meghatározó sajátossága, miben ügyes, karakteres? A Zsámbéki Színházi Bázis állatai a nagy fesztivál idején, a színházi forgatagban gondoltak egyet és társulatot alapítottak, hogy ők se maradjanak ki a varázslatból. A KACS Műhely 90 perces sétára invitálja a 8-16 éveseket vasárnap, június 24-én 11 órától!
Időpont: 2018-06-22 – 15:00 Péntek
Kaktuszvarró workshop! Kell ennél több? Eszter, a Málna műhely lelke megtanítja neked a kaktuszkészítés minden csínját-bínját.

Játékos lapszerkesztő-program óvodásoknak, kisiskolásoknak.

A foglalkozásunk témája: MÁS SZEMMEL!
A magyar-cseh koprodukcióban készült Csodaceruza – Raketa magazin az elfogadásról és különbözőségekről szól. Mi is passzolna leginkább az egykori rakétabázison megrendezendő nemzetközi fesztiválhoz, mint ez a lapszám!

Időpont: 2018-06-23 – 10:00 szombat, és 2018-06-24 – 12:00 vasárnap
Helyszín: Sun – Fesztiválközpont
családi programok

Egérke enciklopédiája

Időpont: 2018-06-23 – 12:00 Szombat
Helyszín: Sun – Fesztiválközpont
családi programok

A tehénke azt mondja, mú, a kutyus pedig, hogy vau-vau. Hmm. Uncsi? Uncsi. Indulj inkább felfedezőútra a nagyfülű, barna Egérkével, aki a prágai nénikéi látogatására készülve alaposan feltérképezi az ürege körüli erdőt, a tóban és a kertben élő állat- és növényvilágot.

Szeretnéd tudni milyen egy igazi füvészkönyv? Tereza Vostradovská Egérke enciklopédiája című könyvének köszönhetően most nem csak megtudhatod, de el is készítheted velünk! Add le a többieket a színháznál, és merülj el velünk a füvek és a fák világában!

Műhelyvezetők: Peťovská Flóra & Farkas Zsolt (Csirimojó Kiadó)
A program 4-99 éves korig ajánlott.

Szeretsz színezni, de már az összes színeződ szivárvány színekben pompázik? Nálunk van egy csomó minta, amivel eddig még garantáltan nem találkoztál!

Otthon maradt a legmenőbb fesztiválszerkód vagy olvasnál egy kicsit két program között a fűben hemperegve? A Csirimojó standján könyveket, pólókat, hátizsákokat és kitűzőket is be tudsz szerezni!

www.csirimojo.hu

www.facebook.com/csirimojo