A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a HungaroEvents Rendezvényszervező Kft. a Fővárosi Önkormányzat támogatásával két napos ingyenes kulturális rendezvényt szervez a budapesti Erzsébet téren, szeptember 28-29-én, mindkét nap 09.00 – 22.00 óra között.

A „KULTURÁLIS KIRÁLYI NAPOK” névre hallgató rendezvény jellege elsősorban kulturális és ismeretterjesztő, vásári hangulattal, nagyon sok programmal kiegészítve. A Budapesti Kamara megjeleníti a város ipari és kereskedelmi történetét, teret adva kulturális környezetben különböző kézműves programok, foglalkozások, hagyományok, oktató és ismeretterjesztő előadások, helyi történelmi értékek, a kamara fejlődésének megismertetésének és bemutatkozásának. A szervezők célja, hogy kellemes időtöltési lehetőséget kínáljanak, mind a gyerekeknek, családoknak, idősebb korosztálynak és a turistáknak egyaránt.

A fellépőkről és résztvevőkről naponta lehet a Facebook-on keresztül informálódni (https://www.facebook.com/kulturaliskiralyinapok, és /KultUnio, és /BUM vagy és /HungaroEvents és /Kulturális Királyi Napok oldalakon), valamint hallhatók élőadásban is péntekenként a Rádió Q, 99.5-ben („KultUnio – Budapest Multikulturális Negyedének programajánló műsora” ).

mini

A Csodaceruza mini szerkesztőségében kipróbálhatjátok, hogyan készül az újság. Gyertek színezni, vagdosni, rajzolni…

Gyertek el és gazdagodjatok feledhetetlen élményekkel!