Az Aranysityak című versantológia dedikált példányával és személyes író-olvasó találkozóval szeretne a Csodaceruza folyóirat az új előfizetőknek kedveskedni.

A Csodaceruza folyóirat 2010 őszére megújul: a tervek szerint szeptembertől 3 és 10 éves gyerekek számára tartalmaz olvasnivalót. Ősztől kortárs írók meséivel és verseivel, valamint illusztrációk bemutatásával kap új arculatot a lap.

A Csodaceruza folyóirat 2001 óta működik, és a kezdetektől az igényes gyermekirodalom iránt kötelezte el magát. A folyóirat szerkesztői új laptervvel és kibővített tartalommal készülnek, szeretnék a folyóirat hasábjain megmutatni, hogy milyen gazdag a kortárs gyermekirodalom, és milyen sokszínű, izgalmas a  gyermekkönyv-illusztráció. Mindezek mellett rövidebb terjedelemben továbbra is szó esik a könyvújdonságokról, valamint a nemzetközi gyermekirodalom is helyet kap a lap hasábjain.

Nyári kampányunkkal szeretnénk minél több szülő figyelmét felhívni a folyóiratra, hogy ősszel már kézbe vehessék a legújabb lapszámokat.

A megújuló Csodaceruzát izgalmas játékkal, és egy különleges író-olvasó találkozóval szeretnénk köszönteni.

Játék a Facebookon és a Csodaceruza weboldalán az Aranysityakért

A Csodaceruza a Facebookon és a honlapon gyűjt előfizetőket játékos formában. Fizessen elő a Csodaceruzára, és nyerje meg az 50 dedikált Aranysityak című verseskötet egyikét, valamint egy belépőt a különleges Aranysityak-gálára, amelyen csak a szerzők és a nyertesek vesznek részt. A rendezvény házigazdája Lackfi János, a kötet szerkesztője.

A játék június 20-án kezdődik és szeptember 30-ig tart, célunk, hogy legalább 1000 előfizetővel gyarapodjon az újságot olvasók köre.

Az éves előfizetés összege postaköltséggel együtt 4225 Ft (az előfizetés 6 számra vonatkozik).

A játék menete

1. A csodaceruza@gmail.com címre küldje el az előfizetéshez szükséges adatokat (név, postázási cím, számlázási cím, e-mail, telefon), amelynek alapján számlát állítunk ki az Ön számára.

2. Jelölje meg ismerősének a Facebookon a Csodaceruza előfizetést, hogy nyomon követhesse a játék alakulását, vagy figyelje a http://www.csodaceruza.hu oldalt.

3. A regisztrált előfizetők között 50 dedikált Aranysityak című versantológiát sorsolunk ki.

4. A sorsolás menete a következő: a Csodaceruza szerkesztősége a játék kezdete előtt kisorsolt ötven számot 1 és 1000 között. Az előfizetőket regisztráljuk, és amennyiben a megrendelés sorszáma megegyezik az előre kisorsolt számok egyikével, az előfizető egy Aranysityak című könyvet nyer, amelyet személyesen adunk át a nyertesnek ősszel egy különleges Aranysityak-gálán. A nyeremény csak az előfizetés befizetésének igazolásával vehető át.

5. Az új előfizetők között kisorsolunk 200 darab poszterszámot is, azaz minden 5. előfizetőnek ajándékba küldjük a Csodaceruza poszterszámát. A nyertesek nevét a Facebook oldalán, valamint a Csodaceruza blogján közzétesszük.

6. Akik nem nyernek a játék során, de regisztrálnak, és előfizetnek a Csodaceruzára, az első lapszámmal együtt az Aranysityak szerzőiről készült, Molnár Jacqueline által illusztrált plakátot kapják ajándékba.

Kérjük, segítsen Ön is előfizetéseket gyűjteni. Ajánlja a Csodaceruzát ismerőseinek! Köszönjük!