A nyári szünet után újra megjelenik a Csodaceruza. Köszönjük a gyerekeknek és a szülőknek a türelmet, bízunk benne, hogy az új lapszámunkban található sok-sok érdekes olvasnivalóval, játékkal, rejtvénnyel sikerül meghálálni a várakozást.

Ennek a lapszámnak a témája a könyv, toll, tinta, ceruza, és még sok más olyan eszköz, ami ilyenkor az óvoda- és iskolakezdéskor újra előkerül. Végre főszereplője lehet az újságunknak a ceruza, éppen ideje már, hiszen 16 éve szerepel a Csodaceruza címlapján, és eddig nem igazán került ilyen módon a középpontba.
A magazin borítóján Imre Réka illusztrációja szerepel, ígérjük, hogy nemcsak a lap címlapján, hanem a belsejében is izgalmas, különleges képeket láthatnak majd a gyerekek.

Októberben a népmeséknek szeretnék nagyobb teret adni a Csodaceruzában, várjuk már nagyon a magyar népmese napját, szeptember 30-át, igazán szívmelengető, hogy erre az alkalomra milyen sokan készülnek népmesei programokkal. Szeretnénk mi is kivenni a részünket belőle.

Novemberben a cirkusz világába vezetjük el a gyerekeket, decemberben pedig karácsonyra készülünk.
Jövő évi terveinkről később fogunk beszámolni, addig csak annyit mondunk, hogy egy másik ország irodalmával, a cseh gyermekirodalommal és illusztrációkkal szeretnénk megismertetni a gyerekeket.

A Csodaceruza magazin tanévkezdő csomagokkal várja az érdeklődőket. 
Egyéni előfizetésben 5900 Ft + 2500 Ft postaköltség, azaz 8500 Ft 10 lapszám ára.
Ennél jóval kedvezőbb, 5000 Ft postaköltséggel együtt az előfizetés, ha csoportosan fizetnek elő pl. osztályonként (legalább 20 főnek).
Kérjük, ajánlják tanítóknak, óvónőknek, szülőknek ezt a lehetőséget!

Csoportos megrendelés esetén az oktatasi@gmail.com e-mail-címre várjuk a jelentkezéseket.
A kedvezményes ár szeptember 20-áig érvényes!
Egyéni előfizetéseket a jobb oldalon található űrlap kitöltésével kezdeményezhetnek.

Csukás István

A magazin tartalmát a oktatási segédanyagok készítésében jártas szakemberek állítják össze, 5-10 éves gyerekek számára. Védnökünk, munkatársunk, támogatónk a gyermekek kedvenc írója, Csukás István, aki szívügyének tekinti, hogy jó minőségű újságok jussanak el a gyerekekhez.

****

Legyen a szponzorunk, önkéntes segítőnk, támogatónk! Tegyünk együtt a gyerekek olvasási kedvének növeléséért!
Írjon nekünk, ha kedvet érez a lap terjesztéséhez, népszerűsítéséhez! Felvesszük Önnel a kapcsolatot!
csodaszerk@gmail.com