Szeretettel várjuk minden kedves Olvasónkat a Hegyen-völgyön Mesefesztiválra! 11 órakor Csukás Istvánnal és Sajdik Ferenccel lesz találkozó, felidézzük a Pom Pomot, megkérdezzük őket olyan titkokról, amiket eddig nem tudtunk a mesekönyvekkel kapcsolatban. A programról társszervezőnk, a Jókai Klub weboldalán is lehet olvasni.

A program ingyenes, és aki regisztrál, érkezéskor Csodaceruza magazint kap ajándékba! Az mgyintezet@gmail.com címen kérjük jelezni a részvételi szándékot! 

Velünk lesz Csukás István író és Sajdik Ferenc, a Pom Pom , a Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász és még számos mesekönyv illusztrátora! Ha magatokkal hozzátok kedvenc  Csukás- és Sajdik-mesekönyveiteket, névre szóló dedikálást kaphattok bele az alkotóktól.
Az esemény színhelye a Lívia-villa, mely a XII. kerületben található. A  212-es és a 21-es busz vagy a fogaskerekű éppen a közelében teszi le az érkezőket.
Várhatóan szép idő lesz, ezért nem csak a gyönyörű épületben, hanem a kertjében is kellemesen fogunk szórakozni!
A mesekönyvek kedvelői Molnár Jacqueline illusztrációit tekinthetik meg, amiket Lázár Ervin mesekönyveihez, illetve más különlegesen szép könyvekhez készített. Alkotásai a Csodaceruza magazinban is megjelentek:
Dániel András is a vendégünk lesz, akinek számos humoros könyve jelent meg az elmúlt években. Vele közös rajzolással humoros képeket fogunk készíteni, miközben mesél is nekünk.
A Csodaceruza magazin alkotóival is találkozhattok, akikkel közösen készíthettek képeket, rajzokat!
A TOP50 gyerekkönyvhöz kapcsolódó játékunk segítségével pedig a gyerekek megismerkedhetnek új mesekönyvekkel, és a játékok kipróbálása után értékes ajándékokat is nyerhetnek.
Vendégünk lesz Bakó Botond és a Vadonleső képviselői is, akik a süniről, illetve a mogyorós peléről mesélnek nekünk!
Róla lesz szó!

 

A program ingyenes, szeretettel várjuk a kicsiket és a nagyokat!