Gyertek vasárnap a WAMP-ra, és keressétek a CSODACERUZA magazint.
A WAMP ajánlója:
Mi már nagyon unjuk a szürke téli napokat, ezért az idei első vásárunkon sok zölddel, virággal és tavaszi hangulattal várunk titeket. A március 12-i WAMP-on a természet és a design kapcsolatán lesz a hangsúly, és több olyan márkát ismerhettek meg, akik termékeik, üzenetük vagy inspirációs forrásuk által kötődnek a természethez és a környezettudatos életmódhoz.

A kínálatban ott vannak azok a tervezők és virágboltok, akik ízléses növény- és virágkreációjukkal a városi ember számára is megteremtik az otthoni zöld környezet és kertészkedés lehetőségét. A bublab, a Virágos Pagony, az Á la Lune, a Flow , a RisoPlant, a Mágikus kert floráriumok, aNaomipeli, a PLAY PLANTS és az Opera Fleur Virágüzlet különleges növényekkel, broméliákkal, pozsgásokkal és virágokkal várják mindazokat, akik szívesen dobják fel természetes dekorációval az otthonukat.

A márciusban a hónap tervezője címet is viselő Binpile műhelyében ezerféleképpen kombinálható újrahasznosított fa modulrendszerek készülnek. A modulokból bármilyen bútor vagy installáció egyszerűen összeállítható, bel-és kültéren is egyaránt használhatóak, a vásáron pedig ki is próbálhatjátok majd őket.

Az öltözék és kiegészítő kínálatban több olyan tervezőt is megtaláltok, akik kifejezetten természetes anyagokkal és környezetbarát eljárásokkal dolgoznak. Találkozhattok többek között László Edina márkájával aLazloval, aki már az új tavaszi kollekcióját mutatja be a WAMP-on, vagy aPLANT3D csapatával, akik apró növények felhasználásával és 3D nyomtatással készült izgalmas ékszerekkel várnak titeket.

A természetesség és a környezettudatosság a gasztró kínálatban is helyet kap, rengeteg új márka egészséges és adalékanyagtól mentes finomságait kóstolhatjátok meg a vásáron egész nap. Vegán ínyencségekkel vár titeket a NASPOLYA NASSOLDA, a Kristóf Konyhája és a tunki-tunki, frissen facsart gyümölcs és zöldségleveket kóstolhattok a Fű Juice Bár standjánál, és újragondolt, isteni cheesecake variációkat tesztelhettek a Say Cheese Budapestnél.

Ha szeretnétek ti is részt venni az alkotásban, próbáljátok ki a workshopjainkat, a VISU.visualplayground standjánál, elkészíthetitek saját egyedi mintázatú vászonszatyrotokat, az Opera Fleur Virágüzlettel közösen pedig apró növényekből alkothattok dísztárgyakat. Ha picit lazítanátok a virágokkal és növényekkel díszített pihenő részlegünkben relaxálhattok kényelmes Blup! babzsákokon.

Várunk titeket március 12-én a Millenáris B csarnokában.
Belépés: 500 Ft, amely levásárolható a vásáron.
További információ: www.wamp.hu