Érdemes velünk játszani, hiszen ma ezt a sokaknak tetszetős Debaba-ajándékcsomagot (sárga, cicás marokpárnát és tökéletesen hozzáillő noteszt, remek iskolai vagy ovis mini-segítőket) fogjuk  valakinek odaajándékozni, azok közül, akik válaszolnak mai feladványunkra. Várjuk mai küldeményeiteket ma este 9-ig emailcímünkre (csodaszerk@gmail.com).

A Debaba Kraft Nóra és Gyuri, egy rendkívül kreatív fiatal házaspár közös munkája. Kollekciójukban megtalálhatóak (a saját szavaikkal): „puha, nagy párnák, modern készségfejlesztő hímzőkészlet, szerethető mintájú kis notes(z)-ek. gyerekszobai kiegészítők, játékok, csupa boldogság.”

Szintén tőlük vesszük most ezt a gondolatot, amellyel csak egyet tudunk érteni:

„Egy modern szülőnek az a feladata, hogy fejlessze gyermekét, odafigyelve arra, hogy a fenntartható fejlődés, hagyományőrzés, tradíció se szoruljanak háttérbe a modern technikai eszközök használata mellett.

A tárgyak, melyek gyermekként körülvesznek bennünket, fontos szerepet játszanak felnőtté válásunkban. A hangsúly itt sem a mennyiségen, sokkal inkább a minőségen van. Az életkornak megfelelően berendezett, harmonikus gyerekszoba, helyesen kiválasztott játékok, mind-mind formálják az ízlést és segít tudatos vásárlóvá válni.”

macis_himzo_eszkozok
Macis hímzőkészlet – megvásárolható a Debabánál