Köszönjük, hogy ilyen sokan kapcsolódtok be játékunkba, és ennyien tudjátok a választ. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

December 3-án is várjuk a mai feladvány válaszát emailcímünkre: csodaszerk@gmail.com. Bárki bekapcsolódhat, akinek megvan a Csodaceruza karácsonyi lapszáma. A játék részleteiről itt írtunk.

szegedi_katalin_interju-500x213
Sióréti Gábor fotója (Magyar Narancs)

Akik ma játszanak velünk, azok között Szegedi Katalin Kocsonyakirályfi című könyvét fogjuk kisorsolni, amely nemrég jelent meg, a Csimota Kiadó gondozásában.

kocsonyakiralyfi_cedulak-500x345
Fotó: csimota.hu

„Élt egyszer egy öreg király meg a lánya az Óperenciás Tengeren is túl, ott, ahol a kurta farkú malac túr. Így kezdődik minden mese. Igen ám, de ritkán folytatódik úgy, hogy ez a kurta farok bizony belefőtt a kocsonyába. Pedig így történt. Majd ezt is elmondom a legvégén, de előbb a szakácskönyvről mesélek.” – Így kezdődik Kati elbűvölő meséje, amely egy királylányról szól, aki imádott enni és jókat főzni. Meg az apjáról, az öreg királyról –a hasánál jobban ugyanis csak az apját szerette, szinte bármit megtett volna érte. Meg a titokzatos Kocsonyakirályfiról. A Lenka és a Palkó után Szegedi Katalin újabb különleges szerzői kötete!

kocsonyakiralyfi_zoldsegek-500x402
Fotó: csimota.hu