Itt van, megérkezett a Csodaceruza 81., karácsonyi lapszáma!

Előfizetőinknek már postáztuk, az érdeklődők pedig lelőhelyeinken találhatják meg őket.

A lap most a téli ünnepkört kíséri végig, hogy napról napra, oldalról oldalra közelebb kerüljünk az év talán legszebb ünnepéhez, a karácsonyhoz.

Kiváló költőnk, Szabó T. Anna Adventi kalendárium-versfüzére lapszámunk lelke. Anna verseihez pedig lenyűgözően sokszínű illusztrációk születtek Bölecz Lilla, Maróti Réka, Bakos Barbara, Rofusz Kinga, Pásztohy Panka, Török Sarolta, Radványi Marianna, Pusztai Diána, Mezei Ildikó, Radnóti Blanka, Demény Andrea és Klaas Verplancke keze nyomán. A borító Lautner Ádám munkája, művészeti vezetőnk Herbszt László volt.

Aki figyelmesen olvassa az újságot, az láthatja, hogy minden naphoz tartozik egy kérdés, feladat is. Aki ezt megválaszolja az adott napon, és megírja nekünk emailben este 9 óráig a csodaszerk@gmail.com címre, azok között minden nap egy értékes ajándékot sorsolunk ki. Eredményhirdetés minden este 9 órakor.

Ezek az ajándékok azért is különlegesek, mert a legtöbbet közülük hazai kézműves alkotók, elkötelezett gyerekkönyvkiadók hozták létre, és akiknek fontos szempont az, hogy a gyerekek számára jó minőségű, értékes és tartalmas terméket készítsenek. Minden nap őket is bemutatjuk majd.

Bízunk abban, hogy az ajándékok mellett ezek a kis feladatok, mese- és versrészletek az a kis képzeletbeli ablakot is kinyitják, amely mögött kedvetek támad közösen megkeresni, elolvasni a meséket, verseket teljes egészükben, hogy azokat majd gondolataitokban, szívetekben vigyétek tovább.

Így kívánunk nektek nagyon boldog decembert. Tartsatok velünk!

csodaceruza_karacsonyi1 csodaceruza_karacsonyi2 csodaceruza_karacsonyi3