Ki ne szeretné a vidám konyhai eszközöket, jó minőségű, klassz tollakat, filceket, a minden igényt kielégítő jegyzetfüzeteket, puha, színes plédeket és párnákat, a finom kávét és kekszeket, vagy akár a szalmiákszeszes, sós cukorkát?

Azon kívül, hogy (kivéve talán a szalmiákszeszes cukrot) jó sokan vagyunk így ezzel, egy vérbeli Csodaceruza-szerkesztőnek egyszerűen muszáj időről időre betérni a tavaly októberben megnyílt Váci utcai TIGER boltba, ahol beszerezhetünk nagyjából mindent, amire szükségünk lehet.

tiger6

A TIGER  1995-ben indult Dániából, kicsiből nőtte ki magát olyan hálózattá, ami eljutott a világ valamennyi hangulatos zugába. Mindig szellemes dán dizájn, lazaság, frissesség, jó minőség, környezettudatosság, és nagyon baráti árak jellemzik.

Az olcsóság azonban korántsem a szegényesség érzetét kelti, sőt! A titok nyitja az alapító Lennart Lajboschitz szerint a jól átgondolt megjelenítésben, dizájnban és kivitelezésben rejlik, ettől pedig mindenki, aki szereti a különleges minőséget, az egyediséget, milliomosnak érezheti magát.

A jól bevált termékek mellett vannak szezonális ajánlatok is, ezért érdemes követni őket a Facebookon és az Instagramon. Budapesten a Váci utcai bolton kívül tavasztól megtalálhatóak az Árkád üzletközpontban is.

Aki ritkábban jut el Budapestre, az pedig figyelheti a Csodaceruza előfizetési akcióit is TIGER-ajándékért!

csodaceruzatiger1
A Csodaceruza legújabb előfizetési ajánlata – melyik szerencsés előfizető nyeri meg a fagyis párnát?

 

csodaceruzatiger3
Puha párna – ezen a Csodaceruzát is kényelmesebben lehet olvasni…
csodaceruzatiger2
TIGER képeslap jár július 25-ig minden előfizetőnek

 

tiger10
Fagyik fagyiszínekben a TIGER boltjaiban

 

tiger5
A boltban… Vonzó színkavalkád!

 

tiger3
Noteszek – minden táskába elkel egy!

 

tiger4jo
Ilyen gyümölcsös cuccokkal a tanévkezdést is lehet örömmel várni!

 

tiger7
Flamingóláz

10 SZÁM ÁRA: 5900 Ft

[ninja_forms id=1]