Összeállt a Városháza parki téli fesztivál műsora: közel 100 programmal, hócsúszdával, falusi látványkonyhával és számos más attrakcióval várjuk a látogatókat 2015. november 21. és december 31. között Budapest belvárosában.

November 29-én, vasárnap 17 órakor Tarlós István főpolgármester nyitja meg a fesztivált, és ő gyújtja meg az adventi koszorún az első gyertyát, amellyel egyidőben felkapcsolják Budapest ünnepi díszkivilágítását is.

advent2 advent1Néhány név a fellépők közül: Fabula Bábszínház, Magyar Népmese Színház, Kabóca Bábszínház, Marica Bábszínháza, ESZME,Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar, Eszter-lánc Mesezenekar, Words Are Melodies, Szeder, Aurevoir Zene, Windsingers,Jónás Vera, Enyedi Sugárka Jazz Tett, Amoeba, Swing a la Django, Závada Péter és Rátkóczi Huba, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Bachstage, a népzene új útjait kereső együttesek közül: Eastwing Quartet, Butterfly Effect, Góbé és a MIRNA.

Négy kiemelt alapítvány javára jótékonysági gálaesteket szervezünk, amelyek támogatói jeggyel látogathatók az alapítványok – Piros Orr Bohócdoktorok, Segítő Vásárlás, Jótékonysági SütiGyár, Őrzők Alapítvány – megsegítésére.