iroda1 iroda3

Nem titkos napló

Két gyönyörű évet töltöttünk a Gellérthegyen egy szép házban, ahol 30 négyzetméteren gyerekkönyves paradicsomban érezhettük magunkat. A Csodaceruza szerkesztősége újból költözik. Még felsorolni is sok, hol voltunk már eddig: Kálvin tér, Alsó erdősor utca, Vörösmarty utca, Almásy tér, Szent István park, Pozsonyi út, Gellérthegy, ahonnan szintén menni kell. Drága irodát nem tudunk bérelni, de azért mégiscsak szükségünk lenne egy kis térre. Egyelőre úgy tűnik, ez merész elképzelés. 14. éve működik a Csodaceruza, és valahogy soha nem tudtuk elhitetni eddig egyetlen szponzorral sem, hogy egy jó gyerekújság miért fontos. Az energiáink nagyon nagy részét mindig a feltételek megteremtése kötötte le, holott bennünket a szakmaiság, a minőség megmutatása foglalkoztat. A szponzorációs kérelmeink mintha süket fülekre találnának, mindig éppen más ügy a fontos.
Gyerekkönyvgyűjteményünk, bútoraink, úgy tűnik, az egyik legnagyobb gyermekkönyvírónk lányának padlására kerülnek, átmenetileg. Szerkesztőségi megbeszélést kávéházakba szervezhetünk, a számítógépünkön addig is, amíg újra terünk lesz, a fontos anyagaink megtalálhatók.
Még nagyon sok Csodaceruzát szeretnénk megjelentetni, ezért bízunk abban, hogy lesz aki olvassa ezt a bejegyzést, és talán tud segíteni. Jó lenne!