Bohony Beatrix (Marbushka Játék Manúfaktúra) nem titkos naplója

Az utolsó lökést a weboldalunk teljes újratervezéséhez egy animátor fiú bejelentkezése adta meg. Elküldte nekünk a portfólióját, amitől szárnyra kapott a képzeletünk. Ez időben pont egybe esett a Chefs mozink publikálásával, így egy cseppet magamra vettem a dolgot. 😀 Mi tagadás, a mozink… hogyismondjamszépen: elég „funkcionális” lett. Azt sajnos egyelőre nem engedhetjük meg magunknak, hogy a játékmenet bemutatását animációra cseréljük. Lepörgettük tehát, hogy hova is használhatnánk …és mit? Ezúttal felhasználói szemmel néztük át a weboldalunkat és rájöttünk, hogy az oldalunk mind vizuálisan, mind technikailag elavult, tehát jelen állapotában kizárt az együttműködés. Így indult. Weboldalt az animációhoz. Kabátot a gombhoz. Ahogy szoktuk.

bb2
Teljes gőzzel, nulláról. A „bármi lehet” elég sok mindent felölel, ennek köszönhetően nagyon eltérő igényeknek kell közelítenie egymáshoz viszonylag rövid időn belül….és mint minden, a weboldaltervezés is klasszikusan az a műfaj, ahol szerencsés, ha a résztvevő felek egyetértenek egymással. Nos ezúton szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy a férjemmel mi mindig ugyanarra gondolunk és boldog szökelléssel látunk neki a megvalósításnak. Ennek ékes példája ez a mai stratégiai megbeszélés:
– …akkor így rendben? – kérdezi a férjem.
– Ühüm – így én.
– Értetted, amit mondtam?
– Igen.
– … és megcsinálod?
– Nem. :-DDD

Visszafelé is működik ám:

– Megcsináltad már a …? – kérdezem.
– Nem – így ő.
– Miért?
– Mert hülyeség. 😀

Mindkét esetben viháncolás lesz a vége. Nehezen értjük meg, hogy a másik nem ugyanazt gondolja/akarja. Miért akarná máshogy, amikor annak nincs semmi értelme?! Ehhez képest azért elég jól állunk. Szeptember közepén, …na jó lehet, hogy csak a végén… meglátjátok!