A Nami egy játékbolt gyerekeseknek, ahol egészen kicsiktől a felnőttekig mindenki találhat nekik tetsző figurát. A klasszikus kutya-macska-malac hármason túl van itt sok más mellett polip, delfin, dínó és az új sláger, a lajhár. Minden darab kézzel készült és teljesen egyedi, de ha esetleg túl lett szeretgetve egy darab, kérésre megpróbálják az eredetihez hasonló alkatrészekkel felszerelni.

harom_hal reggeli_nami nami_lajharok nami_kirakat makik

A Nami boltjai elérhetők Budán, Pesten és online egyaránt. Azonban nem csak Nami termékek kaphatók itt: magyar tervezők minőségi, kézzel készített munkái is elérhetők, mint amilyen például a Eszterda, a Marbushka, vagy a PUCC.
A márka küldetése a kézzel készített, személyes játékok tradíciójának fenntartása és sokat tesz a szőttesek széleskörű megismertetéséért is: elsősorban hevesi mintákkal dolgozik. Ezeket felhasználva alakította ki a „Hazai válogatott” elnevezésű limitált sorozatot, melyben történelmi magyar állatfajták, így mangalica, szürke marha és racka juh öltenek hevesi szőttesből készült ábrázatot.
A Nami műhelyében Ligeti Edina, korábbi építészeti fotográfus varrja össze gondosan a textilekből készített, strapabíró figurákat, társaival (Kercza Bea és Végh Ildikó) 2009-ben kezdték el vállalkozásukat.

Nami az interneten

Honlap: http://www.namibudapest.hu/hu
Facebook: https://www.facebook.com/nami.co.hu
Instagram: https://instagram.com/namibudapest/
Pinterest: https://www.pinterest.com/hellowearenami/
Polyvore: http://namibudapest.polyvore.com/

NAMI BUDA
Dolgos u 2. (MOM Park lakóépületeinek üzletsorán)
Budapest, 1126

NAMI PEST
Haris köz 3.
Budapest 1052
Webshop: http://namibudapest.hu/webshop