ps1 ps2 ps3Érdemes ellátogatni a belvárosban található üzletbe, ahol a Csodaceruza is megvásárolható.

A szervezők írják:
Augusztus 19-én az V. kerület Bécsi utca 1-3 sz alatt (majdnem a Fashion street sarkán) megnyílik a Showroom történetének első Magyar Szuvenír Boltja, amelyben a We Love Budapest.com volt a partnerünk.

Ezúttal egy teljes hónapig várunk Titeket és a hazánkba látogató turistákat (hétvégén is!). Külön öröm, hogy boltba válogatott magyar készítők termékei mellett a teljes boltberendezés is eladó!

Az újragondolt folklórtól a kortársig válogattunk azon tervezők közül, akik sokat tesznek munkájukkal azért, hogy formálják az ide látogatók képét Magyarországról, és akiknek tárgyait mi is jó szívvel pakolnánk bőröndünkbe és vinnénk ajándékba külföldi utazásaink során.

Hab Magyarország tortáján, hogy aki szereti a bútorvásárainkat vagy pont lemaradt róluk az semmiképp ne habozzon, nem kell jövő februárig várnia hogy feltölthesse otthonát a kellő mennyiségű bútorzattal és letűnt korszakok dísztárgyaival, kellékeivel.

Az egy hónap alatt folyamatosan töltjük a készleteket, és egyre bővülő palettával várunk Benneteket.

______________________________
Közérdekű információ:

Most is minden nap 10:00 – 20:00 óráig vagyunk nyitva, vasárnap is.

Nagyon várjuk házi kedvenceiteket egy kis símogatásra és természetesen gyermekeiteket is. Bújócskához megint csak ideális a tér.

ÓRIÁSI HÍR amire már régóta készülünk:
A második héttől bankkártyával is tudtok fizetni. Éljen!